implantaat tandprothese arnhem specialist

Een nieuw kunstgebit

Uw eerste kunstgebit

Van uw eigen tanden naar een kunstgebit is een hele omschakeling.  Niet alleen moet uw kunstgebit functioneel goed en betrouwbaar zijn, uw uiterlijk speelt ook een zeer belangrijke rol.

Immediaat prothese

Een immediaatprothese is een prothese die direct na het trekken van de tanden en de kiezen in de mond op de kaak wordt geplaatst.  De behandelingen van immediaatprotheses worden in samenwerking met een tandarts of een kaakchirurg uitgevoerd.  We maken een afdruk van uw kaken terwijl u uw eigen tanden en kiezen nog in de mond heeft.  Samen met u bepalen we de kleur en de vorm maar ook de grootte en de stand van uw tanden.  Alles is mogelijk naar uw specifieke wensen.  Valt de keuze moeilijk voor u dan adviseren wij u uiteraard graag.  Na het plaatsen van de prothese wordt een controle afspraak ingepland.  

Aan uw eerste gebitsprothese zult u een beetje moeten wennen.  Dit kan een aantal weken in beslag nemen.  Tijdens het helingsproces van uw wonden gaan uw kaken mogelijks slinken en gaat de prothese los zitten.  Dit is normaal.  Heeft u echter last van uw prothese of pijnklachten, neem contact met ons op zodat wij het probleem kunnen verhelpen.

Uw kunstgebit vervangen

Uw kunstgebit is versleten en is toe aan vervanging.  Om tot het gewenste eindresultaat te komen verloopt deze behandeling in een aantal stappen en neemt 5 tot 6 weken in beslag. In overleg is het mogelijk uw kunstgebit in 1 dag te vervaardigen.

NIEUW: Zachte prothese

Een kunstgebit voorzien van een zachte, veerkrachtige basis.  Hierdoor hecht het kunstgebit beter en zit uitzonderlijk comfortabel.  Het vermindert veel voorkomende pijnklachten dankzij de natuurlijke pasvorm.

Partiële prothese

De partiële prothese is een gedeeltelijk uitneembare gebitsprothese die bestemd is voor patiënten die een aantal tanden en/of kiezen kwijt zijn.  Dit kan een kunststofprothese zijn of een metalen frameprothese.  Naar gelang de situatie in uw mond, overleggen we met u wat voor u de best passende gebitsprothese is.

Tevreden over onze dienstverlening?

fblike  
Like ons op Facebook.

 googlelogo color 272x92dp 
Of schrijf een recensie op Google.