opvullen gebroken reparatie kunstgebit arnhem borculo

Primi Dentes biedt zowel Tandprothetische als tandtechnische zorg! 

Primi Dentes biedt sinds 2007 tandtechnische zorg in Arnhem en omgeving. Primi Dentes is sinds zijn bestaan toegankelijk voor alle tandartspraktijken in de omgeving die een hoge kwaliteitsnorm hebben voor tandheelkundige zorg en streven naar de tevredenheid van hun patiënten. Bij Primi Dentes staat uw wens centraal. Vanuit uw wensen wordt een behandelingsplan opgesteld. Aan de hand van dat plan wordt gewerkt aan het behalen van een maximaal eindresultaat. 

Door het uitbreiden van de kennis op het gebied van tandtechniek en tandprothetiek, investeren in relaties en het leveren van functioneel en esthetisch duurzame werkstukken wil Primi Dentes bijdragen aan het welzijn van mensen met gebitsproblemen.

Zorg op maat

Wij bieden zorg op maat door direct contact met onze patiënten.  Het directe contact maakt voor u en voor Primi Dentes het werk gemakkelijk, prettig en voorkomt miscommunicatie.  Door samenwerking van de tandprotheticus en een vakkundig team tandtechnici wordt al de nodige hulp die het creëren van een volledige en aangename tandprothetische behandeling mogelijk maakt aangeboden.  Van anamnese (gezondheidstoestand), het nemen van afdrukken tot het bieden van nazorg na het opstellen van de complete gebitsprothese.  Door al de nodige hulp in huis te hebben wordt gestreefd naar efficiëntie, structuur, hoogwaardige kwaliteit en duurzaamheid.  Bij ons staat niet alleen de esthetiek (uiterlijke schoonheid) maar vooral het functionele resultaat op nummer één.

Het team van Primi Dentes

tandtechnicus tandprotheticus

Abdullah Temori
Tandprotheticus en Esthetisch porselein tandtechnicus

Tandtechnicus

Annemiek de Boer-Lahn
Tandtechnicus

Tandtechnicus en Behandelaar

Imola Cichonski-van Staveren
Tandtechnicus en Behandelaar

Logistiek medewerker

Frans Bekker
Logistiek medewerker

pd peter

Peter Help
Logistiek medewerker

medewerker jordaan

Johnny Jordaan
Logistiek medewerker